If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
изванявам се за незнаението ми ... явно съм прочел само когато свети Code и тая лампичка за инжекциона че има проблем с имобилайзера.Обаче на мен Code не ми свети ..значи трябва да я откарам да я видат какво и е...дано само да не искат много парички
malfunction си неизправност и няма нищо общо със смущения. Но стига лексика. Искам да се образовам. Какво общо има тук термостата?
Почти съм 100 процента сигурен че като е спускал планината му е изтинала колата под 50 градуса и за това му е светнала лампата на инжекциона.За това питам за термостата.А аз го чета от немска книжка където превода е "смущение" а не "повреда".Това за термостата е от личен опит.Лампата му изгасва като се вдигне температурата.Донякъде това са предположения защото колегата не е достатъчно изчерпателен с отговорите си.
Здравейте
смених термостат,смених дебитомер.уникална разлика разход и вървеш,но-настъпвам Алфинята на 3-та и на 2500 оборота се полу4ава дупка и после се доизрязва до 3000 и нагоре,но има една дупка,като се подаде рязко газ? забелязах,4е тогава над 3000 ми светна инжектора само за момент и изгасна.на какво се дължи,паузата и закакво светка инжектора???Благодаря
да колега прав си.Спусках планината и темп падна ... и тогава светна лампата.Това предполагам е нормално или трябва да сменявам пак датчика или нещо друго?
Здравейте
смених термостат,смених дебитомер.уникална разлика разход и вървеш,но-настъпвам Алфинята на 3-та и на 2500 оборота се полу4ава дупка и после се доизрязва до 3000 и нагоре,но има една дупка,като се подаде рязко газ? забелязах,4е тогава над 3000 ми светна инжектора само за момент и изгасна.на какво се дължи,паузата и закакво светка инжектора???Благодаря
мамка му имам го същия проблем и много много се
дразня.Вече веднъж писах по въпроса. Ах защо не си
купих фолксваген
стига бе колега НАРОДНА КОЛА ще купуваш,АЛФА си е Алфа.над половин година си карах колата със преебан дебитомер и термостат,сега като съм ги сменил е лудница направо не издържа.голфовете правят само основни ремонти,имам приятел със 4-ка и един със 3-ка и двамата основни.
да колега прав си.Спусках планината и темп падна ... и тогава светна лампата.Това предполагам е нормално или трябва да сменявам пак датчика или нещо друго?
Смени си термостата.А ако съм разбрал правилно бобеца пиши тук за да приключим темата.
За мен Нормалния ред за действие в случай на светеща 'дюза' е следният- вижда се какъв е проблема, после евентуално действия за отстраняване. Т. е. отива се на компютър да се види какво индикира ECU- то на колата. Ако ще и при приятел с Алфадиаг. СЛЕД това се мисли за решение. Причините наистина могат да бъдат доста.
Особено при комън рейл двигател.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Comment